Geen producten (0)
 

House of Kata Kamiac Refill Nu 20% Korting

€ 33,40 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Voor diegene die al eerder met de Kamiac gewerkt heeft is er een Refill verkrijgbaar.

Een pot van 250 gram Micro Bacteria en een pot met 250 ml Bacteria Nutriënt. ·  In totaal goed voor 200.000 liter water.

Bereiding: De Micro Bacterie, welke zes zorgvuldig geselecteerde verschillende heterotrofe bacteriestammen bevatten dienen te worden geactiveerd voor het gebruik in uw filter door toevoeging van water en Bacteria Nutriënt.

1 liter “mix” (van water, Bacterie  Nutriënt en Micro Bacterie) is goed voor 40.000 liter vijverwater. Boven de 5°C vindt vermeerdering van de levende bacteriën plaats.

Onderhoud van  vijver en filter Indien u na gebruik van de Kamiac geen ammonium meet, dan is regelmatig (wekelijks) toevoegen van    Bacteriële Feeding afdoende. Meet u echter wel ammonium of nitriet, herhaal dan de behandeling.

Wekelijks. Wenst u uw vijverwater in de best mogelijke conditie te houden en zo helder en zo vrij van draadalgen als mogelijk, dan wekelijks 50 ml  Bacterial Feeding in water oplossen de inhoud verdelen over het filtersysteem.

Medicijngebruik Na gebruik van medicatie in uw vijver is het raadzaam uw filter extra te ondersteunen met de bacteriën uit de Kamiac.

De bacteriën van de Kamiac zijn resistent tegen Kaliumpermanganaat, dus bij een eventuele behandeling met deze stof kunt u de filters gewoon laten doordraaien, kortsluiten is niet nodig.

Daarmee is optimale bestrijding mogelijk. Daarnaast hebben de Kamiac bacteriën de unieke eigenschap dat zij het water uiterst helder maken.

Deze tweede kwaliteit maakt het ontkleuren (met Oxy-P of waterstofperoxide) na de behandeling niet langer nodig.

U kunt simpelweg 12 uur na de laatste toevoeging van KP één liter Kamiac mix verdelen over het filter.

Uw vijver zal net zo opklaren als had u ontkleuring toegepast.

Is het volume van uw vijver groter dan 40.000 liter, dan dient u dit nogmaals te herhalen.

€ 41,75 Nu 20% korting € 33,40

 

Reacties