Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Takazumi Mix 2500 gr - Nu 25% korting

€ 24,20 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

NU 25% korting !

Een uitgebalanceerd professioneel combinatievoeder met een medium vet- en medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond koileven, een optimale, snelle groei en een intense kleurontwikkeling van uw Koi.
Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding die het water niet vertroebelt.
Door de combinatie van twee topvoeders (Gold Plus en High Growth) zal de Koi een goede kleurontwikkeling doormaken en optimaal groeien.

De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem.
De korrels zijn drijvend, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren.
De toegevoegde Astaxanthine behoort tot de groep der carotenoïden en versterkt het pigment van de Koi, waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen.
TAKAZUMI garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum.
Alleen voeren vanaf een watertemperatuur van 10º C.Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

Samenstelling:
vismeel, vis- en plantaardige oliën
graan en graanproducten
tarwekiemen, aminozuren en natuurlijke mineralen
sporenelementen en pre-mix
kwaliteitsanalyse:
ruwe proteïne 40,0 %
ruwe oliën en vetten 8,0 %
koolhydraten 33,6 %
ruwe as 8,0 %
fosfor 1,2 %
vitaminen en mineralen:
vitamine A, 0,56 IE/g
vitamine D3, 106 IE/KG
vitamine E, 170 mg/kg
vitamine C, (gestab.) 217 mg/kg
vitaminen: B1, B2, B5, B6, B12, K3
H(Biotine) en Choline
Cu 5,1 mg/kg
astaxanthine 5 mg/kg                                                                                                                         verteerbaarheid ca 80%

4mm korrel

€ 32,25 NU - 25 %  € 24,20

Reacties