Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Takazumi Vital 2500 gr -Nu 25% korting

€ 26,45 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Takazumi Vital 2500 gr

Stimuleert het immuunsysteem

Een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een laag vet- en medium proteïnegehalte, alle voedingsstoffen voor een gezond Koi leven en MacroVital®.

MacroVital® is een cocktail van diverse middelen, speciaal ontwikkelt om het immuunsysteem van Koi te stimuleren en te activeren, waardoor uw Koi een maximale afweer ontwikkelt tegen infecties en parasieten.
- B
ij uitstek te gebruiken als de conditie van de Koi eens wat minder is, bijvoorbeeld na een behandeling met medicijnen of transport.
-
(4 tot 6 weken voeren met Vital is dan reeds voldoende)
-
Door de lichtverteerbaarheid van de benutte soorten proteïne in de Vital receptuur, in combinatie met het lage percentage, is Vital ook bij uitstek geschikt als wintervoer.
- Deze professionele receptuur inzetten vanaf het late najaar tot en met het voorjaar, garandeert uw Koi een optimale bescherming en gezondheid.
Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding die het water niet vertroebelt.
De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem.
- De korrels blijven lange tijd drijven, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren.

TAKAZUMI garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum. 

Bij een watertemperatuur van 4o C of lager stoppen met voeren.

Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

Samenstelling:
- vismeel, vis- en plantaardige oliën graan en graanproducten, tarwekiemen aminozuren, natuurlijke mineralen, sporenelementen en pre-mix

Kwaliteitsanalyse:
- R
uwe proteïne 33,0 %
- R
uwe oliën en vetten 3,0%
- K
oolhydraten 45,8 %
- R
uwe as 4,4 %
- F
osfor 0,6 %

Vitaminen en mineralen:
- V
itamine A, 6 IE/g
- V
itamine D3, 1 IE/g
- V
itamine E, 136 mg/kg
- V
itamine C, (gestabiliseerd) 105 mg/kg
- V
itaminen: B1, B2, B6, B12, K3
-
H(Biotine) en Choline
-
Cu 15 mg/kg
- A
staxanhine 10 mg/kg

verteerbaarheid: ca 80%

 

€ 35.25 - 25% € 26,45

Reacties